Friday, June 10, 2016

Kedai baiki handphone murah di Low Yat


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Tuan2 dan puan2. Jika smartphone anda rosak dan sedang memberi masaalah, jangan gusar, jangan khuatir.

Saya sedia memeriksa apa masaalah smartphone / handphone tersebut secara percuma dan hanya mengenakan caj berpatutan untuk penggantian bahagian yang rosak dan upah kerja yang munasabah.Jika skrin telefon anda retak dan pecah, boleh di ganti dengan yang baru. Saya tak caj mahal sangat. Dapat untung sedikit tetapi pelanggan puas hati, itu sudah cukup bagi saya.

Kalau caj mahal mahal, sekali tu saja, pelanggan datang. Caj berpatutan mesti orang berulang. 


Kaunter perkhidmatan saya terletak betul betul di hadapan pintu masuk dari arah Plaza Imbi, di paras Ground Floor. Lot G-018, Plaza Low Yat. Sila telefon saya pada talian 0105398421.Cari pintu masuk ini. Anda boleh lihat kaunter perkhidmatan saya betul betul di hadapan pintu ini.Sudah 15 tahun saya memberikan perkhidmatan terbaik kepada para pelanggan saya. 


SILA KLIK DISINI UNTUK MENYAKSIKAN TESTIMONI SALAH SEORANG PELANGGAN SAYA YANG SELALU MENDAPATKAN PERKHIDMATAN BAIKPULIH SMARTPHONE, IPAD DAN LAIN LAIN GAJET BELIAU.
Masuk air. skrin pecah, masaalah bateri tak nak caj, butang 'power' tak berfungsi, speaker tak berfungsi dan apa sahaja masaalah lain boleh saya baiki.Jangan takut ; jangan segan. Boleh merisik harga dulu. Jika setuju, baru kita berurusan.

Saya akan berikan tuan/puan taksiran kos untuk kerja kerja baikpulih smartphone, IPad dan apa sahaja gajet anda.

Jika setuju dan boleh di baiki dalam tempoh masa yang singkat akan saya maklumkan kepada anda.


RASEL UDDIN
Insya Allah, anda pasti berpuas hati. Sempena bulan Ramadhan nan mulia ini, saya ingin mengucapkan 'SELAMAT BERPUASA ' kepada semua umat Islam di mana sahaja.

Telefon saya, RASEL di 0105398421. Saya berniaga dari jam 10.30 pagi ke 9.00 malam. Setiap hari.

Semoga di berkati Allah! 

Wassalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

20 comments:

 1. 16.dec.2016 hp note 2 sy tidak berfungsi.. google pny google terbaca blog nie.. kebetulan ada d k.l terus sy cr kedai nie.. alhmdllh dlm tempoh masa singkat hp sy kembali berfungsi . Terima kasih kerana beri bateri percuma.. hanya Allah shj akan membalas jasa tuan. Semoga terus success insyllah..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terimakasih di atas kepercayaan anda. Insya Allah saya akan berikan perkhidmatan terbaik bagi anda pelanggan saya yang amat di hargai. Sila war-warkan pada semua kenalan anda. Terimakasih sekali lagi.

   Delete
 2. nak tny kalau tukar screen sAMSUNG j1 brp ye?

  ReplyDelete
 3. U boleh repair hp Sony..simcard cannot detect..

  ReplyDelete
 4. U boleh repair hp Sony Xperia m2..simcard tak boleh detect

  ReplyDelete
 5. assalamualaikum. kalau repair screen asus zenfone2 berapa ?

  ReplyDelete
 6. sony experia M..terlog dan tak boleh cj.. boleh baiki tak?

  ReplyDelete
 7. Screen samsung j3 cracked boleh repair tak ? Kalau boleh harga brape ya ?

  ReplyDelete

Thank you for contacting RASEL SMARTPHONE REPAIR. Please leave your name, contact number or email, Smartphone or Gadget Model, What is wrong with your phone or gadget?
I will get back to you within 24 hours. Thank you.