Friday, June 10, 2016

Kedai baiki handphone murah di Low Yat


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Tuan2 dan puan2. Jika smartphone anda rosak dan sedang memberi masaalah, jangan gusar, jangan khuatir.

Saya sedia memeriksa apa masaalah smartphone / handphone tersebut secara percuma dan hanya mengenakan caj berpatutan untuk penggantian bahagian yang rosak dan upah kerja yang munasabah.



Jika skrin telefon anda retak dan pecah, boleh di ganti dengan yang baru. Saya tak caj mahal sangat. Dapat untung sedikit tetapi pelanggan puas hati, itu sudah cukup bagi saya.

Kalau caj mahal mahal, sekali tu saja, pelanggan datang. Caj berpatutan mesti orang berulang. 


Kaunter perkhidmatan saya terletak betul betul di hadapan pintu masuk dari arah Plaza Imbi, di paras Ground Floor. Lot G-018, Plaza Low Yat. Sila telefon saya pada talian 0105398421.



Cari pintu masuk ini. Anda boleh lihat kaunter perkhidmatan saya betul betul di hadapan pintu ini.



Sudah 15 tahun saya memberikan perkhidmatan terbaik kepada para pelanggan saya. 


SILA KLIK DISINI UNTUK MENYAKSIKAN TESTIMONI SALAH SEORANG PELANGGAN SAYA YANG SELALU MENDAPATKAN PERKHIDMATAN BAIKPULIH SMARTPHONE, IPAD DAN LAIN LAIN GAJET BELIAU.
Masuk air. skrin pecah, masaalah bateri tak nak caj, butang 'power' tak berfungsi, speaker tak berfungsi dan apa sahaja masaalah lain boleh saya baiki.



Jangan takut ; jangan segan. Boleh merisik harga dulu. Jika setuju, baru kita berurusan.

Saya akan berikan tuan/puan taksiran kos untuk kerja kerja baikpulih smartphone, IPad dan apa sahaja gajet anda.

Jika setuju dan boleh di baiki dalam tempoh masa yang singkat akan saya maklumkan kepada anda.


RASEL UDDIN
Insya Allah, anda pasti berpuas hati. 



Sempena bulan Ramadhan nan mulia ini, saya ingin mengucapkan 'SELAMAT BERPUASA ' kepada semua umat Islam di mana sahaja.

Telefon saya, RASEL di 0105398421. Saya berniaga dari jam 10.30 pagi ke 9.00 malam. Setiap hari.

Semoga di berkati Allah! 

Wassalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

134 comments:

  1. 16.dec.2016 hp note 2 sy tidak berfungsi.. google pny google terbaca blog nie.. kebetulan ada d k.l terus sy cr kedai nie.. alhmdllh dlm tempoh masa singkat hp sy kembali berfungsi . Terima kasih kerana beri bateri percuma.. hanya Allah shj akan membalas jasa tuan. Semoga terus success insyllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih di atas kepercayaan anda. Insya Allah saya akan berikan perkhidmatan terbaik bagi anda pelanggan saya yang amat di hargai. Sila war-warkan pada semua kenalan anda. Terimakasih sekali lagi.

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. nak tny kalau tukar screen sAMSUNG j1 brp ye?

    ReplyDelete
  4. U boleh repair hp Sony..simcard cannot detect..

    ReplyDelete
  5. U boleh repair hp Sony Xperia m2..simcard tak boleh detect

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum. kalau repair screen asus zenfone2 berapa ?

    ReplyDelete
  7. sony experia M..terlog dan tak boleh cj.. boleh baiki tak?

    ReplyDelete
  8. Screen samsung j3 cracked boleh repair tak ? Kalau boleh harga brape ya ?

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. LCD samsung J1 Ace rosak..Kalau boleh repair berapa harga?

      Delete
  10. Pm no fon.note 5 motherboard brapa ye hrga brg siap uph

    ReplyDelete
  11. berapa harga untuk repair samsung note 2. problem telefon tiba-tiba off dan tidak boleh on langsung.. tq

    ReplyDelete
  12. Button power x function..bape ye charge?

    ReplyDelete
  13. Salam, kalau screen moto g4 plus pecah boleh repair tak?

    ReplyDelete
  14. Hi can u repair cracked moto g4 plus screen, thanks

    ReplyDelete
  15. Assalam. Nak tanya Xperia z3 skrin retak boleh repair x? berapa harga ye?

    ReplyDelete
  16. Boleh tak repair belakang handphone yg retak? Model Lenovo s850. Kalau boleh, harga berapa ye?

    ReplyDelete
  17. Samsung note 3 lcd retak berapa kos ye

    ReplyDelete
  18. Telepon kat atas tu xdapat saya call, Kalau iPhone 6 masuk air, berapa range baiki?
    -Yusmie

    ReplyDelete
  19. Hai.lcd screen note 5 rosak.berapa ya?

    ReplyDelete
  20. hp sensor rosak Huawei p8..brp charge
    wassup sy 0173557602

    ReplyDelete
  21. Bro..Asus_Z002..dual simkad x detext berapa cas
    N Tab 3 screen pecah berapa yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asus tu tolong bawa dulu sya check..and tab 3 sreen 150

      Delete
  22. bro.. note 5 tukar screen how much... lama punya got purple dot..

    ReplyDelete
  23. bro.. note5 change screen how much.. now purple dot already got at certain area

    ReplyDelete
  24. lcd samsung j1 ace rosak..berapa harga siap repair?

    ReplyDelete
  25. kalau samsung note 1 retak dan gelap...
    samsung j1 ace retak dan gelap...
    j3
    harga hp yg sya tulis nie...semua retak dan gelap...
    harga berapa... utk 3 hp...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Not 1 lcd 350rm j1 ace 230rm j3 290rm tq

      Delete
  26. kalau hp samsung note 1...samsung j1 ace dan j3
    semua retak dan gelap..
    harga brpa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Not 1 350rm j1 ace 230rm j3 290rm tq

      Delete
  27. Repair skrin meizu mx4 brape?

    ReplyDelete
  28. Repair skrin lcd meizu mx4 brape?

    ReplyDelete
  29. Nk tnya problem charging board s6 edge kos RM berapa?

    ReplyDelete
  30. Asalam nama saya noqman. Saya ada masalah. Phone saya terjatuh. Skrg ni ada3 problem. Pertama screen saya crack, Kedua camera saya mcm bergegar bila nak tangkap gambar dan ketiga dia restart sendiri. Kalau boleh repair semua ni, berapa kos dia ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Model ape mau tau dulu baru sya blhe bagi hega

      Delete
  31. Assalamualaikum, kalau repair LCD iPhone 6 plus berapa ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6+lcd .lokal..180rm original 400rm

      Delete
  32. bro...skrin huawei honor 6 plus berape harga?berapa lama boleh siap

    ReplyDelete
  33. Boss..samsung J7 2015 ..screen problem..gelap je..berapa kos boss siap pasang.

    ReplyDelete
  34. Boss..samsung J7 2015 ..screen problem..gelap je..berapa kos boss siap pasang.

    ReplyDelete
  35. skrin crack hp oppo R7 plus,brp harga?

    ReplyDelete
  36. salam...Lenovo s930 (phone lama)repair charge port berapa ya kalau boleh jangan mahal sangat.t.kasih

    ReplyDelete
  37. Sony C2305 hang dekat Sony Logo. Berapa cost?
    0123363909- sastri

    ReplyDelete
  38. Boleh repair screen retak asus zenfone 2 laser tak ? How much ?

    ReplyDelete
  39. salam saya nak tanya , anggaran kos nak betulkan zenfone 5 masuk air berapa , kalau ngam nak trus dtg terima kasih

    ReplyDelete
  40. Hai,nak tanya kalau handphone model LG 4G lite punya skrin retak boleh gnti tak?Kalau bopeh harga anggaran berapa ya?

    ReplyDelete
  41. tuan kalau screen lcd sony z2 berapa harga.

    ReplyDelete
  42. Boss, samsung galaxy a7, skrin gelap, brapa kos repair? Kalau harga ngam, nak datang repair terus.

    ReplyDelete
  43. Hai, nak tanya. Xiaomi note 2 skrin retak and power&volume button patah. Berapa ya harga repair? Tq.

    ReplyDelete
  44. Samsung tab s2 screen gelap and maybe lcd rosak. Harga berapa ya. Lama tak nak siap?

    ReplyDelete
  45. HTC jatuh dalam air. x boleh on/cas, berapa anggaran ye

    ReplyDelete
  46. nokia E72 boot loop. boleh repair ?

    ReplyDelete
  47. Screen crack for my phone s7 edge color biru. Ada stok x? Berapa total cost utk replace baru n ori/local punya? Berapa lama siap ye?

    ReplyDelete
  48. Screen crack for my phone s7 edge color biru. Ada stok x? Berapa total cost utk replace baru n ori/local punya? Berapa lama siap ye?

    ReplyDelete
  49. Huawei P9 screen crack harga dan berapa lama kerja penukaran?

    ReplyDelete
  50. bos, mau tukar LCD samsung S3 berapa?

    ReplyDelete
  51. bro...J7 prime repair glass crack brape? kalau sy beli spare part sendiri ataupun full servis brape harge?

    ReplyDelete
  52. Full service 500rm bili parts glass sje 80rm

    ReplyDelete
  53. Boss nak repair speaker meizu mx4 berapa ya?

    ReplyDelete
  54. Boss nak repair speaker meizu mx4 berapa ya?

    ReplyDelete
  55. Bos...pon j3..tiba2 tulis tiada perkhidmatan...apa dia punya problem ye...

    ReplyDelete
  56. Tolong bawa fon sya check dulu

    ReplyDelete
  57. Oppo neo 9 masuk air.maybe rosak board & lcd.brapa kos repair?

    ReplyDelete
  58. Samsung J3 skrin retak dari dalam (lcd). Berapa ya? Tak perlu original. Tak ada bajet besar.

    ReplyDelete
  59. kalau touchscreen sony xperia z, ada line yang x brfungsi, rosak screen ke? caj berapa?

    ReplyDelete
  60. Bos, note 3 charge port rosak. Berapa rm repair?

    ReplyDelete
  61. salam klu tukar screen huawei G7 berapa?

    ReplyDelete
  62. Nk tnye lau nk repair screen samsung galaxy grand 2 G7102...berapa ringgit yer??

    ReplyDelete
  63. UNTUK SAMSUNG TAB 2 SCREEN PECAH BERAPA YER? DENGAN LENOVO Tab 2 A7-20 NI PON SAMA SCREEN PECAH JUGAK

    ReplyDelete
  64. Samsung tab 2 rm250
    Lenovo rm200

    ReplyDelete
  65. Samsung note 4 screen hitam/blank. Berapa kos nak baiki ya?

    ReplyDelete
  66. Oppo r5 x boleh on masuk air. Anggaran harga brape tuan?

    ReplyDelete
  67. Hi, nak tanya. Kalau Oppo R831L skrin retak dan power button patah. Berapa harga untuk repair dan berapa lama nak repair ya?

    ReplyDelete
  68. Hi, nak tanya kalau iphone 5c cracked berapa ye tukar?

    ReplyDelete
  69. hello sir.. asus zenfone 5.. lepas tukar lcd..guna 1 hari.. phone x boleh on.. boleh repair x?

    ReplyDelete
  70. Samsung note 3 screen black/blank brapa harga

    ReplyDelete

Thank you for contacting RASEL SMARTPHONE REPAIR. Please leave your name, contact number or email, Smartphone or Gadget Model, What is wrong with your phone or gadget?
I will get back to you within 24 hours. Thank you.