Friday, June 10, 2016

Kedai baiki handphone murah di Low Yat


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Tuan2 dan puan2. Jika smartphone anda rosak dan sedang memberi masaalah, jangan gusar, jangan khuatir.

Saya sedia memeriksa apa masaalah smartphone / handphone tersebut secara percuma dan hanya mengenakan caj berpatutan untuk penggantian bahagian yang rosak dan upah kerja yang munasabah.



Jika skrin telefon anda retak dan pecah, boleh di ganti dengan yang baru. Saya tak caj mahal sangat. Dapat untung sedikit tetapi pelanggan puas hati, itu sudah cukup bagi saya.

Kalau caj mahal mahal, sekali tu saja, pelanggan datang. Caj berpatutan mesti orang berulang. 


Kaunter perkhidmatan saya terletak betul betul di hadapan pintu masuk dari arah Plaza Imbi, di paras Ground Floor. Lot G-018, Plaza Low Yat. Sila telefon saya pada talian 0105398421.



Cari pintu masuk ini. Anda boleh lihat kaunter perkhidmatan saya betul betul di hadapan pintu ini.



Sudah 15 tahun saya memberikan perkhidmatan terbaik kepada para pelanggan saya. 


SILA KLIK DISINI UNTUK MENYAKSIKAN TESTIMONI SALAH SEORANG PELANGGAN SAYA YANG SELALU MENDAPATKAN PERKHIDMATAN BAIKPULIH SMARTPHONE, IPAD DAN LAIN LAIN GAJET BELIAU.
Masuk air. skrin pecah, masaalah bateri tak nak caj, butang 'power' tak berfungsi, speaker tak berfungsi dan apa sahaja masaalah lain boleh saya baiki.



Jangan takut ; jangan segan. Boleh merisik harga dulu. Jika setuju, baru kita berurusan.

Saya akan berikan tuan/puan taksiran kos untuk kerja kerja baikpulih smartphone, IPad dan apa sahaja gajet anda.

Jika setuju dan boleh di baiki dalam tempoh masa yang singkat akan saya maklumkan kepada anda.


RASEL UDDIN
Insya Allah, anda pasti berpuas hati. 



Sempena bulan Ramadhan nan mulia ini, saya ingin mengucapkan 'SELAMAT BERPUASA ' kepada semua umat Islam di mana sahaja.

Telefon saya, RASEL di 0105398421. Saya berniaga dari jam 10.30 pagi ke 9.00 malam. Setiap hari.

Semoga di berkati Allah! 

Wassalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

97 comments:

  1. 16.dec.2016 hp note 2 sy tidak berfungsi.. google pny google terbaca blog nie.. kebetulan ada d k.l terus sy cr kedai nie.. alhmdllh dlm tempoh masa singkat hp sy kembali berfungsi . Terima kasih kerana beri bateri percuma.. hanya Allah shj akan membalas jasa tuan. Semoga terus success insyllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih di atas kepercayaan anda. Insya Allah saya akan berikan perkhidmatan terbaik bagi anda pelanggan saya yang amat di hargai. Sila war-warkan pada semua kenalan anda. Terimakasih sekali lagi.

      Delete
  2. nak tny kalau tukar screen sAMSUNG j1 brp ye?

    ReplyDelete
  3. U boleh repair hp Sony..simcard cannot detect..

    ReplyDelete
  4. U boleh repair hp Sony Xperia m2..simcard tak boleh detect

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum. kalau repair screen asus zenfone2 berapa ?

    ReplyDelete
  6. sony experia M..terlog dan tak boleh cj.. boleh baiki tak?

    ReplyDelete
  7. Screen samsung j3 cracked boleh repair tak ? Kalau boleh harga brape ya ?

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. LCD samsung J1 Ace rosak..Kalau boleh repair berapa harga?

      Delete
  9. Pm no fon.note 5 motherboard brapa ye hrga brg siap uph

    ReplyDelete
  10. berapa harga untuk repair samsung note 2. problem telefon tiba-tiba off dan tidak boleh on langsung.. tq

    ReplyDelete
  11. Button power x function..bape ye charge?

    ReplyDelete
  12. Salam, kalau screen moto g4 plus pecah boleh repair tak?

    ReplyDelete
  13. Hi can u repair cracked moto g4 plus screen, thanks

    ReplyDelete
  14. Assalam. Nak tanya Xperia z3 skrin retak boleh repair x? berapa harga ye?

    ReplyDelete
  15. Boleh tak repair belakang handphone yg retak? Model Lenovo s850. Kalau boleh, harga berapa ye?

    ReplyDelete
  16. Samsung note 3 lcd retak berapa kos ye

    ReplyDelete
  17. Telepon kat atas tu xdapat saya call, Kalau iPhone 6 masuk air, berapa range baiki?
    -Yusmie

    ReplyDelete
  18. Hai.lcd screen note 5 rosak.berapa ya?

    ReplyDelete
  19. hp sensor rosak Huawei p8..brp charge
    wassup sy 0173557602

    ReplyDelete
  20. Bro..Asus_Z002..dual simkad x detext berapa cas
    N Tab 3 screen pecah berapa yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asus tu tolong bawa dulu sya check..and tab 3 sreen 150

      Delete
  21. bro.. note 5 tukar screen how much... lama punya got purple dot..

    ReplyDelete
  22. bro.. note5 change screen how much.. now purple dot already got at certain area

    ReplyDelete
  23. lcd samsung j1 ace rosak..berapa harga siap repair?

    ReplyDelete
  24. kalau samsung note 1 retak dan gelap...
    samsung j1 ace retak dan gelap...
    j3
    harga hp yg sya tulis nie...semua retak dan gelap...
    harga berapa... utk 3 hp...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Not 1 lcd 350rm j1 ace 230rm j3 290rm tq

      Delete
  25. kalau hp samsung note 1...samsung j1 ace dan j3
    semua retak dan gelap..
    harga brpa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Not 1 350rm j1 ace 230rm j3 290rm tq

      Delete
  26. Repair skrin meizu mx4 brape?

    ReplyDelete
  27. Repair skrin lcd meizu mx4 brape?

    ReplyDelete
  28. Nk tnya problem charging board s6 edge kos RM berapa?

    ReplyDelete
  29. Asalam nama saya noqman. Saya ada masalah. Phone saya terjatuh. Skrg ni ada3 problem. Pertama screen saya crack, Kedua camera saya mcm bergegar bila nak tangkap gambar dan ketiga dia restart sendiri. Kalau boleh repair semua ni, berapa kos dia ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Model ape mau tau dulu baru sya blhe bagi hega

      Delete
  30. Assalamualaikum, kalau repair LCD iPhone 6 plus berapa ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6+lcd .lokal..180rm original 400rm

      Delete
  31. bro...skrin huawei honor 6 plus berape harga?berapa lama boleh siap

    ReplyDelete
  32. Boss..samsung J7 2015 ..screen problem..gelap je..berapa kos boss siap pasang.

    ReplyDelete
  33. Boss..samsung J7 2015 ..screen problem..gelap je..berapa kos boss siap pasang.

    ReplyDelete
  34. skrin crack hp oppo R7 plus,brp harga?

    ReplyDelete
  35. salam...Lenovo s930 (phone lama)repair charge port berapa ya kalau boleh jangan mahal sangat.t.kasih

    ReplyDelete
  36. Sony C2305 hang dekat Sony Logo. Berapa cost?
    0123363909- sastri

    ReplyDelete
  37. Boleh repair screen retak asus zenfone 2 laser tak ? How much ?

    ReplyDelete
  38. salam saya nak tanya , anggaran kos nak betulkan zenfone 5 masuk air berapa , kalau ngam nak trus dtg terima kasih

    ReplyDelete
  39. Hai,nak tanya kalau handphone model LG 4G lite punya skrin retak boleh gnti tak?Kalau bopeh harga anggaran berapa ya?

    ReplyDelete
  40. tuan kalau screen lcd sony z2 berapa harga.

    ReplyDelete
  41. Boss, samsung galaxy a7, skrin gelap, brapa kos repair? Kalau harga ngam, nak datang repair terus.

    ReplyDelete
  42. Hai, nak tanya. Xiaomi note 2 skrin retak and power&volume button patah. Berapa ya harga repair? Tq.

    ReplyDelete
  43. Samsung tab s2 screen gelap and maybe lcd rosak. Harga berapa ya. Lama tak nak siap?

    ReplyDelete
  44. HTC jatuh dalam air. x boleh on/cas, berapa anggaran ye

    ReplyDelete
  45. nokia E72 boot loop. boleh repair ?

    ReplyDelete
  46. Screen crack for my phone s7 edge color biru. Ada stok x? Berapa total cost utk replace baru n ori/local punya? Berapa lama siap ye?

    ReplyDelete
  47. Screen crack for my phone s7 edge color biru. Ada stok x? Berapa total cost utk replace baru n ori/local punya? Berapa lama siap ye?

    ReplyDelete
  48. Huawei P9 screen crack harga dan berapa lama kerja penukaran?

    ReplyDelete
  49. bos, mau tukar LCD samsung S3 berapa?

    ReplyDelete

Thank you for contacting RASEL SMARTPHONE REPAIR. Please leave your name, contact number or email, Smartphone or Gadget Model, What is wrong with your phone or gadget?
I will get back to you within 24 hours. Thank you.